Kontakt Raumarock

Lone Remmem Grøvdal
Administrasjon / marked 
Mette Furu
Backstage manager 
Dag Inge Landbakk
Daglig leder / festivalsjef / booking 
Trine Schei
Festivalkontor / Akkreditering / Frivillige 
Maria Rokstad Haugen
PR-ansvarlig 
Tom Samuelsen
Sponsorer 
Vegar Mordal
Stagemanager 
Sigurd Brevik
Styreleder 
Anders Sæbø
Teknisk / Scener / Område 
Karsten Folstad
Vakthold / sikkerhet 

Chat via Facebook

Verdensnyhet til Åndalsnes:

RaumaRock med mobilt hotell

I år kommer verdensnyheten Podtown til RaumaRock. Den mobile overnattingsløsningen er designet spesielt for festivaler og gir hele 116 ekstra soveplasser. RaumaRock er en av de første som får muligheten til å ta i bruk det mobile hotellet.

I år kan du leie deg din egen "pod" under RaumaRock, som arrangeres fra 2. - 5. august. Det norske selskapet Podtown tilbyr mobile overnattingsløsninger som består av totalt 11 "podtell" med 116 senger. Som gjest får du ditt eget, oppredde, private soverom med blant annet varme i gulvet, aircondition, nøkkelkort, TV og lademuligheter. Podtellet rigges opp i nærheten av Rauma kulturhus, og har døgnåpen resepsjon med egen bookingløsning

BO I MOBILT HOTELL - SE VIDEO:

Fremtidens festivalcamp
I hver pod har du et soverom med vindu, samt plass til å oppbevare sakene dine. Du kan også oppbevare de private eiendelene dine i resepsjonen, dersom du møtte ønske det. Det vil bli mulighet for å bestille både dobbel og enkelpoder, og har du glemt å ta med håndkle kan dette leies. Resepsjonen med servicepersonell vil være tilgjengelig hele døgnet. Det vil også være tilgang til gratis shuttle transport under festivalen. Det er tilgjengelig toalett og dusj i samfunnshuset, 30 meter fra podtellet.

Fremkommelig for alle
De ansatte i Podtown vil være tilgjengelige hele døgnet under festivalen, for blant annet å hjelpe personer med bevegelseshemninger og rullestolbrukere. Det jobbes mot å tilrettelegge dette så godt det går. Book en pod her. 
Det norske selskapet Podtown tilbyr plassbesparende overnattingsløsninger, spesielt egnet for festivaler.
Kun for festivaldeltakere
Podtown er kun for gjester som kan fremvise betalt festivalpass på RaumaRock. Det vil si du må ha kjøpt festivalpass for å booke rom på podtellet. Bookingen er åpen og kan gjøres direkte på www.podtown.no.  
 
Inn og utsjekk
Ved ankomst må du henvende deg til resepsjonen for å sjekke inn. Innsjekk skjer mellom klokken 15:00 og 21:00, om ikke annet er avtalt. Utsjekk skjer klokken 12:00.
 
Se flere nyheter