Kontakt Raumarock

Lone Remmem Grøvdal
Administrasjon / marked 
Mette Furu
Backstage manager 
Dag Inge Landbakk
Daglig leder / festivalsjef / booking 
Trine Schei
Festivalkontor / Akkreditering / Frivillige 
Maria Rokstad Haugen
PR-ansvarlig 
Tom Samuelsen
Sponsorer 
Vegar Mordal
Stagemanager 
Sigurd Brevik
Styreleder 
Anders Sæbø
Teknisk / Scener / Område 
Karsten Folstad
Vakthold / sikkerhet 

Chat via Facebook

Han er ikke som de andre:

Gjør det igjen, Justad!

De siste årene har lofotværingen, Sondre Justad, nærmest blitt som et fast inventar i den norske festivalsommeren å regne. Han er en av landets mest populære artister og i august gjester han endelig RaumaRock og Åndalsnes som en del av sin turboturne hvor han spiller på 24 festivaler i løpet av sommeren!

Med en scenepersonlighet og tilstedeværelse av de sjeldne, formidler Sondre Justad tekster med høy gjenkjennelsesfaktor. På klingende nordnorsk har han med sin ærlighet sjarmert et helt publikum som til gjengjeld har trykket ham til sitt bryst. Allsang er en gjenganger på konsertene, så varm opp stemmen og gjør deg klar for Sondre Justad under årets RaumaRock.

Eventyrlig suksess

Debutalbumet Riv i hjertet holdt seg inne på VG-lista i halvannet år og låtene har passert over 30 millioner streams. Oppfølgeralbumet Ingenting i paradis fikk terningkast 5 av flere anmeldere og med nærmere 350 000 månedlige lyttere på Spotify, er det tydelig at Justad har etablert seg som en favoritt blant det norske publikummet.

Hans opptredener tidligere denne festivalsommeren har blant annet stått til 6ere på terningen og en anmelder brukte superlativer som «imponerende» og «en triumf» om konserten på OverOslo i juni.

Kjøp billetter til årets rockehelg i Åndalsnes:

Ungdom
3-dagerspass kr. 1.150 BESTILL NÅ
Torsdagsbillett kr. 490 BESTILL NÅ 
Dagsbillett fredag kr. 750 BESTILL NÅ
Dagsbillett lørdag kr. 750 BESTILL NÅ

Voksen
3-dagerspass kr. 1.550 BESTILL NÅ
Torsdagsbillett kr. 650 BESTILL NÅ
Dagsbillett fredag kr. 990 BESTILL NÅ
Dagsbillett lørdag kr. 990 BESTILL NÅ


Bobil/vognplass kr. 590 (torsdag-søndag) BESTILL NÅ
Vil du bo i Podtown? BESTILL NÅ


Få en smakebit på stemningen Sondre Justad bringer med seg til Åndalsnes:


Om noe større

I intervjuer har han uttalt at inspirasjonen bak låtene ofte er hentet fra hans eget liv. På den siste plata er det likevel andre ting som også har tatt oppmerksomheten.

– Denne plata slippes i en tid hvor nyansene synes å forsvinne mens motsetninger dyrkes. Vi tilbys enkle svar på store spørsmål, og blir fortalt at det er enten/eller når vi egentlig bør snakke mer om det som ligger i mellom, og at det kan være både/og. Låtene på Ingenting i paradis kan fortolkes som klassiske kjærlighetssanger, og det er helt okei og fint at de leses sånn, men de handler også om større forhold og kjærlighet i utvidet forstand, forklarer Justad.

Noe for alle

I tillegg til Sondre Justad, kan du også få med deg stjerneskuddet fra Sápmi, ISÁK, spille på Trollstigen og romsdalsbandet, Red Hot på toppen av byfjellet Nesaksla under årets RaumaRock. Liker du AC/DC, kommer du til å digge australske Airbourne og folkekjære Hellbillies kommer også.

Se flere nyheter