Kontakt Raumarock

Lone Remmem Grøvdal
Administrasjon / marked 
Mette Furu
Backstage manager 
Dag Inge Landbakk
Daglig leder / festivalsjef / booking 
Trine Schei
Festivalkontor / Akkreditering / Frivillige 
Maria Rokstad Haugen
PR-ansvarlig 
Tom Samuelsen
Sponsorer 
Vegar Mordal
Stagemanager 
Sigurd Brevik
Styreleder 
Anders Sæbø
Teknisk / Scener / Område 
Karsten Folstad
Vakthold / sikkerhet 

Chat via Facebook

Om Festivalen

RaumaRock er en musikkfestival som arrangeres årlig på Åndalsnes i Møre og Romsdal. Det hele startet som en endagsfestival i 2002, arrangert av en gruppe engasjerte privatpersoner.

Tidligere festivalsjef Frode Nakken forteller at historien om RaumaRock startet med løs prat om hvor gøy det ville vært å arrangere konsert med Kaizers Orchestra på Næs. Etter noen hektiske dager ble drømmen til virkelighet, og bandet ble signert i april 2002 for å spille på Åndalsnes 24.august 2002. 

  • Etter den historiske dagen så var det flere som meldte seg og mente at dette måtte vi få til også året etter. Vi dannet en klubb med et eget styre som hadde to mål; å danne en årlig rockefestival på Åndalsnes og holde klubbkonserter (RaumaRock, 2011). 

Siden den gang har RaumaRock vokst til en tredagers festival som arrangeres årlig den første helga i august. I 2005 ble RaumaRock utnevnt til Norges beste ikke-kommersielle festival av musikkjournalist Stein Østbø, og id:Life (2014) utpekte RaumaRock som en av de topp 5 beste musikkfestivalene i Norge. Festivalen har gjestet både nasjonale og internasjonale artister, som for eksempel DumDum Boys, Madrugada og Bryan Adams. 
Festivalen er i stor grad drevet av frivillig innsats, i tillegg til en liten, fast administrasjon. I forkant av og under gjennomføringsperioden av festivalen kommer de mest sentrale nøkkelpersonene inn i arbeidet. Nøkkelpersonene, som gjerne kalles teamledere, er ansvarlige for ulike funksjoner og arbeidsoppgaver og har ansvar for å organisere sine team av frivillige medarbeidere. I oppstartsårene var det rundt 20-30 frivillige, i dag er det omtrent 175 frivillige medarbeidere involvert under fe
Se flere Fakta