Kontakt Raumarock

Lone Remmem Grøvdal
Administrasjon / marked 
Mette Furu
Backstage manager 
Dag Inge Landbakk
Daglig leder / festivalsjef / booking 
Trine Schei
Festivalkontor / Akkreditering / Frivillige 
Maria Rokstad Haugen
PR-ansvarlig 
Tom Samuelsen
Sponsorer 
Vegar Mordal
Stagemanager 
Sigurd Brevik
Styreleder 
Anders Sæbø
Teknisk / Scener / Område 
Karsten Folstad
Vakthold / sikkerhet 

Chat via Facebook

Ønsker du å være frivillig?

RaumaRock trenger mange dyktige frivillige også i 2018. Har du lyst å bli en av dem?

Å være frivillig er å være med på å skape gode opplevelser for deg selv og andre. RaumaRock i likhet med alle andre festivaler hadde ikke kunnet vært gjennomført uten mennesker som stiller opp frivillig for å gjøre en felles innsats. Dette er vi veldig takknemlige for.

Likevel må vi stille noen krav til våre frivillige, dog vil vi gi mye tilbake til deg som ønsker å stille opp for oss i RaumaRock.

HVOR MYE JOBBER JEG?
Du jobber 10 timer under festivalen, en dagvakt (4t) og en kveldsvakt (6t). Eller, du jobber 20 timer forut for festivalen, eventuelt med nedrigg for å få festivalpass. For opp / nedrigg, scenerigg og backstage kan egne tidsintervall forekomme. Vi vil forsøke å etterkomme ønsker om tid når vi lager vaktlisten.

HVA FÅR JEG?
Du får t-skjorte, mat når du er på vakt, bli kjent med mange andre frivillige, og adgang til publikumsområdet på festivalen når du ikke jobber. I tillegg får du en frivilligfest når festivalen er over.

HVA KREVES?
At du møter opp presis til arbeidsøktene. Ved gyldig forfall skal du gi beskjed i akkrediteringsskranken, eller til ansvarlig for ditt område. Som frivillig forventer vi at du bidrar så godt du kan og er med på å skape et godt arbeidsmiljø. Du skal heller ikke innta eller være påvirket av alkohol eller andre rusmidler i arbeidstiden. Som frivillig skal du ikke gi uttalelser til pressen på vegne av arrangør. Frivillig-skjorten brukes kun når du er på jobb, og ikke på fest under festivalen. Har du hentet ut festivalpass, og lar være å møte opp til vakt, vil festivalpasset bli fakturert.

REGISTRER DEG SOM RAUMAROCK-FRIVILLIG HER

Har du spørsmål rundt det å være frivillig i RaumaRock 2018?
Send oss en mail: trine@raumarock.com