Her kan du finne ut mer om hva det innebærer å være frivillig under RaumaRock

Hvor mye jobber jeg?

Du jobber 10 timer under festivalen, en dagvakt (4t) og en kveldsvakt (6t). Eller, du jobber 20 timer forut for festivalen, eventuelt med nedrigg for å få festivalpass. For opp / nedrigg, scenerigg og backstage kan egne tidsintervall forekomme. Vi vil forsøke å etterkomme ønsker om tid når vi lager vaktlisten.

Hva får jeg?

Du får t-skjorte, mat når du er på vakt, bli kjent med mange andre frivillige, og adgang til publikumsområdet på festivalen når du ikke jobber. I tillegg får du en frivilligfest når festivalen er over.

Hva krever dere?

At du møter opp presis til arbeidsøktene. Ved gyldig forfall skal du gi beskjed i akkrediteringsskranken, eller til ansvarlig for ditt område. Som frivillig forventer vi at du bidrar så godt du kan og er med på å skape et godt arbeidsmiljø. Du skal heller ikke innta eller være påvirket av alkohol eller andre rusmidler i arbeidstiden. Som frivillig skal du ikke gi uttalelser til pressen på vegne av arrangør. Frivillig-skjorten brukes kun når du er på jobb, og ikke på fest under festivalen. Har du hentet ut festivalpass, og lar være å møte opp til vakt, vil festivalpasset bli fakturert.

Trykk her for å kjøpe billetter