Kontakt Raumarock

Lone Remmem Grøvdal
Administrasjon / marked 
Mette Furu
Backstage manager 
Dag Inge Landbakk
Daglig leder / festivalsjef / booking 
Trine Schei
Festivalkontor / Akkreditering / Frivillige 
Maria Rokstad Haugen
PR-ansvarlig 
Tom Samuelsen
Sponsorer 
Vegar Mordal
Stagemanager 
Sigurd Brevik
Styreleder 
Anders Sæbø
Teknisk / Scener / Område 
Karsten Folstad
Vakthold / sikkerhet 

Chat via Facebook

Marion Ravn med eksklusiv bonuskonsert:

Ravn i Trollstigen

For tredje gang inviterer Raumarock publikum til en konsert i spektakulære omgivelser. Fredag 31. juli kan du la deg målbinde av Marion Ravns særegne røst med utsikt til Romsdalsfjella fra toppen av Trollstigen, kun en knapp halvtime fra festivalområdet.

Som en gledelig overraskelse til publikum, inviterer Raumarock til utekonsert på toppen av Trollstigen. Turen opp Trollstigen er en opplevelse i seg selv, og i tillegg til utsikten venter det også en ekstra premie på toppen: Eksklusiv intimkonsert med Marion Ravn. Få en gratis smaksprøve fredag ettermiddag, før konserten på festivalområdet senere samme kveld.


Alle gode ting er tre

Raumarock arrangerte konsert på Trollstigen for første gang under festivalen i 2018. På tross av regnværet tok publikum turen og foran en fullsatt Trollstigen Kafé lagde Janove ble det en minnerik konsert. I fjor spilte ISÀK foran 600 mennesker og med velvilje fra værgudene ble det en fantastisk konsert i skikkelig sommervær i spektakulære naturomgivelser.

SPEKTAKULÆR UTSIKT: RaumaRocks årlige gratiskonsert på Trollstigen har spektakulære omgivelser og er et yndet turistmål gjennom sommerhalvåret. I år satser rockefestivalen på velvilje fra værgudene når ISÁK fra Sápmi gjester Trollstigen.

Aktuell med nytt album

Som soloartist har Ravn et omfattende repertoar. Hun slapp sitt første soloalbum på Atlantic Records i USA og låten «Break you» gjorde det skarpt på hitlistene. Sommeren 2006 samarbeidet hun med den amerikanske artisten, Meat Loaf, i duetten «It’s all coming back to me now». Totalt har hun gitt ut hele 6 album. Det siste, Mellom disse 4 vegger, ble sluppet i fjor høst og låtene «Ikke deg» og «Fritt fall» har blitt streamet nærmere 300.000 ganger på Spotify.

Lang erfaring

Sammen med Marit Larsen, debuterte Marion Ravn for det norske publikum allerede som tiåring. Fire år senere gjorde de stor suksess som M2M i både USA, Asia, Sør-Amerika og hjemme i Skandinavia. Duen ga ut to album som til sammen solgte over 2 millioner eksemplarer.

Vil du vite siste nytt først?

Meld deg på Raumarocks nyhetsbrev, så får du siste nytt fra årets festival rett i innboksen. Klikk her for å melde deg på.

Festivalopplevelser lørdag, 1. august
Festivalopplevelser fredag,31. juli