Kontakt Raumarock

Lone Remmem Grøvdal
Administrasjon / marked 
Mette Furu
Backstage manager 
Dag Inge Landbakk
Daglig leder / festivalsjef / booking 
Trine Schei
Festivalkontor / Akkreditering / Frivillige 
Maria Rokstad Haugen
PR-ansvarlig 
Tom Samuelsen
Sponsorer 
Vegar Mordal
Stagemanager 
Sigurd Brevik
Styreleder 
Anders Sæbø
Teknisk / Scener / Område 
Karsten Folstad
Vakthold / sikkerhet 

Chat via Facebook

Marion Ravn

Til tross for sin unge alder, har Marion Ravn vært plateartist i over 19 år. Det startet da hun som tiåring ga ut et album med barnesanger sammen med sin venninne Marit Larsen på EMI Norway. Albumet endte opp med å bli Spellemannsnominert.

I en alder av 14 ble Marion og Marit, nå under navnet "M2M", signert på Altlantic Records og hadde stor suksess i USA, Asia, Sør-Amerika og Skandinavia. De ga ut to album som solgte over to millioner eksemplarer.

I 2005 utga Marion Ravn sitt første soloalbum på Atlantic Records i USA, med suksess i land som Japan, hvor hennes låt "Break you" var #1 i ukesvis. Meat Loaf ga sommeren 2006 ut låten “It´s all coming back to me now” fra hans album Bat out of Hell 3, hvor Marion var duettpartner. Hun turnerte verden rundt med Meat Loaf og Pink i 2007. Våren 2010 var Marion dommer i "X Factor", og i 2011 dukket hun opp som "Idol"-dommer. Vinteren 2013 var hun i en av syv artister i "Hver gang vi møtes".

I april samme år slapp Marion sitt andre soloalbum, “Songs from A Blackbird”. Dette albumet havnet på tredjeplass på salgslistene, singlene "The Minute" og "Driving" ble spilt på radio i flere måneder, og Marion dro på sin første soloturné. "Scandal Vol 1" og "Scandal Vol 2" ble sluppet i 2014/2015 med singlene "In Dreams" og "Better than This".

Albumet "Mellom disse 4 vegger" ble sluppet høsten 2019.
Festivalopplevelser lørdag, 1. august
Festivalopplevelser fredag,31. juli