Kontakt Raumarock

Lone Remmem Grøvdal
Administrasjon / marked 
Mette Furu
Backstage manager 
Dag Inge Landbakk
Daglig leder / festivalsjef / booking 
Trine Schei
Festivalkontor / Akkreditering / Frivillige 
Maria Rokstad Haugen
PR-ansvarlig 
Tom Samuelsen
Sponsorer 
Vegar Mordal
Stagemanager 
Sigurd Brevik
Styreleder 
Anders Sæbø
Teknisk / Scener / Område 
Karsten Folstad
Vakthold / sikkerhet 

Chat via Facebook

Legende til Åndalsnes

Trønderrockens gudfar og landets ukronede rockekonge har begeistret og underholdt i godt over 50 år. Snart fyller han 70 år, og har signalisert at han vil trappe ned konsertvirksomheten. Men først skal rockelegenden spille under årets RaumaRock i Åndalsnes.

Den prisbelønte rockelegenden fyller 70 år i mars 2019, og har vært aktiv musiker siden 1965. I følge Adresseavisen ønsker han å trappe ned på turnevirksomheten. Men først står RaumaRock og Åndalsnes på turneplanen, et sted han har et godt forhold til.  

- Min erfaring er at dette er et helt fantastisk sted. Vi blir alltid tatt godt imot. Rauma er rammet inn av nydelig natur og har et supert publikum. Kan ikke ha det stort bedre i slike omgivelser, sier Åge Aleksandersen.
Sambandet er Åge Aleksandersens faste band som han startet i 1976. Foto: Tom. E Østhuus. 
Slager etter slager
Åge & Sambandet lover storstilt konsert under årets festival. Det blir spilt både nye og gamle slagere. - I år er vi i kanonform, og vi skal gi publikum alt. Både gamle, kjente og kjære sanger, og noe nytt og utfordrende.
Åge & Sambandet er for øyeblikket aktuelle med albumet "Sukker Og Salt". Foto: Marthe A. Vannebo.
Gode minner
Åge har i lang tid hatt et forhold til Romsdalen og Åndalsnes. - Jeg har hatt et forhold til plassen i en årrekke. Helt siden Prudence og frem til i dag. Da var det dans på «lokalet», og det var flust av folk på blant annet samfunnshus, ungdomshus og ungdomslag, forteller han.
Åge Aleksandersen er av mange regnet for å være Norges ukronete rockekonge. Foto: Tom E. Østhuus.
Legende
Trønderrockens gudfar er for øyeblikket aktuell med studioalbumet «Sukker Og Salt», som blant annet fikk femmere i Dagbladet og Adressa. Åge har også vunnet spellemannsprisen mange ganger og vært både årets spellemann og fått hedersprisen to ganger. Legenden står på scene under RaumaRock torsdag 2. august - Bestill billetter her.
Festivalopplevelser torsdag, 2. august
Festivalopplevelser fredag, 3. august
Festivalopplevelser lørdag, 4. august