Kontakt Raumarock

Lone Remmem Grøvdal
Administrasjon / marked 
Mette Furu
Backstage manager 
Dag Inge Landbakk
Daglig leder / festivalsjef / booking 
Trine Schei
Festivalkontor / Akkreditering / Frivillige 
Maria Rokstad Haugen
PR-ansvarlig 
Tom Samuelsen
Sponsorer 
Vegar Mordal
Stagemanager 
Sigurd Brevik
Styreleder 
Anders Sæbø
Teknisk / Scener / Område 
Karsten Folstad
Vakthold / sikkerhet 

Chat via Facebook

Opplev joik på spektakulære Trollstigen:

La deg trollbinde av ISÁK

ISÁK, med vokalist Ella Marie Hætta Isaksen, rørte publikum med sin tolkning av «Elle» under Spellemannsprisen i fjor og siden den gang har det bare gått oppover. Med sin tilstedeværelse og eksperimentering på scenen har de gjort seg bemerket og vist frem joik fra en ny side til et stadig større publikum. Nå kommer de endelig til Åndalsnes.

I fjor var Trollstigen Kafé fullsatt da Janove Ottesen hadde med seg gitaren og gav en intim konsert til de nærmere 300 fremmøtte som grunnet regnvær måtte trekke innendørs. I år satser rockefestivalen på velvilje fra værgudene når ISÁK og RaumaRock inviterer til gratis smaksprøve på spektakulære Trollstigen fredag, før konserten på Elementpartnerscenen samme kveld kl. 20.

Se video av ISÁKs tolkning av Mari Boines «Elle».


Flytter grensene

ISÁK gjorde seg for alvor bemerket av det norske publikumet under Spellemannsprisen i fjor, hvor de med sin tolkning av låten «Elle», rørte publikum langt utenfor landegrensene. Fremføringen var en hyllest til Mari Boine, som opprinnelig skrev låta, og som har vært blant de viktigste bidragsyterne til å modernisere samisk musikk og den tidligere så tradisjonelle joiken.

Etter denne framføringen fikk folk virkelig øynene opp for pop-trioen ISÁK fra Sápmi, som med sine energiske liveopptredener og enorme tilstedeværelse rører et bredt publikum. Med sin spennende miks av tradisjonell joik, urban synth og tekster er ISÁK en viktig bidragsyter til å flytte grensene for samisk musikk.

SPEKTAKULÆR UTSIKT: RaumaRocks årlige gratiskonsert på Trollstigen har spektakulære omgivelser og er et yndet turistmål gjennom sommerhalvåret. I år satser rockefestivalen på velvilje fra værgudene når ISÁK fra Sápmi gjester Trollstigen.

Stjernekamp-vinner

ISÁK sanger, Ella Marie Hætta Isaksen, stakk av med seieren i det populære NRK-programmet, Stjernekamp i oktober i fjor. Etter å ha sunget seg gjennom ni sjangere sto hun seirende igjen i finalen og kulturminister, Trine Skei Grande, kalte henne et forbilde.

– Vi lagde litt historie i dag. At hun kan stå her kjempestolt og fremføre en joik tror jeg knytter bånd mellom alle i dette landet. Det skaper stolthet over historien vår og de ulike språkene i landet vårt, sa Grande til NRK.

Ungdom
3-dagerspass kr. 1.150 BESTILL NÅ
Torsdagsbillett kr. 490 BESTILL NÅ 
Dagsbillett fredag kr. 750 BESTILL NÅ
Dagsbillett lørdag kr. 750 BESTILL NÅ

Voksen
3-dagerspass kr. 1.550 BESTILL NÅ
Torsdagsbillett kr. 650 BESTILL NÅ
Dagsbillett fredag kr. 990 BESTILL NÅ
Dagsbillett lørdag kr. 990 BESTILL NÅ

 

Bobil/vognplass kr. 590 (torsdag-søndag) BESTILL NÅ
Vil du bo i Podtown? BESTILL NÅ 

NÆRHET TIL NATUREN: Turen til toppen av Trollstigen går gjennom 11 hårnålssvinger som enten er hugget eller sprengt ut av fjellet. Veien går gjennom storslått natur og mange av de kjente fjellene i Romsdalen kan ses på veien til toppen.

Gå ikke glipp av ISÁK på fredag under årets RaumaRock, både på Trollstigen kl. 14 og på Elementpartnerscenen på festivalområdet kl. 20. Under årets rockehelg kan du også med deg blant annet Red Hot, BIGBANGAirbourne og Sondre Justad. Se fullstendig program og kjøp billetter til årets RaumaRock her.

Festivalopplevelser lørdag, 1. august
Festivalopplevelser fredag,31. juli