Kontakt Raumarock

Lone Remmem Grøvdal
Administrasjon / marked 
Mette Furu
Backstage manager 
Dag Inge Landbakk
Daglig leder / festivalsjef / booking 
Trine Schei
Festivalkontor / Akkreditering / Frivillige 
Maria Rokstad Haugen
PR-ansvarlig 
Tom Samuelsen
Sponsorer 
Vegar Mordal
Stagemanager 
Sigurd Brevik
Styreleder 
Anders Sæbø
Teknisk / Scener / Område 
Karsten Folstad
Vakthold / sikkerhet 

Chat via Facebook

Skambankt «Unplugged»

Eksklusiv konsert i Grytten kirke

Fredag 11. september kan publikum i Rauma få med seg konserten som er del av en eksklusiv turne med få stoppesteder. Raumarock, Sparebank 1 SMN og Skambankt, som slapp sitt første akustiske album i fjor, inviterer til en intim og nær konsert i det lune kirkerommet i Veblungsnes.

NB: Denne konserten skulle opprinnelig avholdes fredag 3. april kl. 19.00, men er flyttet til fredag 11. september kl. 19.00 som et tiltak for å begrense spredningen av koronaviruset.


Karene i Skambankt har blitt som veteraner i musikkbransjen å regne. Da de slapp det akustiske albumet 1994 i fjor kom det som en overraskelse på fansen. Som et stort steg til siden har de nærmet seg både gammelt og nytt låtmateriale på en annerledes måte. Nå får romsdalingene en unik mulighet til å oppleve bandet fra Jæren «Unplugged» fredag 11. september kl. 19.00 i Grytten kirke.

Utfordrer konseptet

Etter fjorårets platesuksess fulgte en turné som viste Skambankt fra en ny side. Konseptet gav absolutt mersmak. Konserten i Grytten kirke er en av få eksklusive konserter for å utfordre dette konseptet ytterligere. Tre mann, tett på publikum, med låter og tekst i fokus.

» Kjøp billett til Skambankt-konserten her!

– Det har vært utrolig givende og utfordrende å angripe låtene våre på denne måten. Vi har for første gang i karrieren fått muligheten til å oppleve hvordan det er å opptre med et roligere og mer organisk musikkutrykk, der fokus har vært på en helt annen type energi, sier Terje Winterstø Røthing.

Planer om ny plate

Som frontfigur i bandet vet Røthing at mange forbinder dem med massive gitarvegger, heftige trommer, energisk rock, punk og hardrock. Bak denne deilige, massive veggen av lyd befinner det seg likevel låter med sterke melodier og tekster.

– Vi ser virkelig frem til å spille disse konsertene, før vi nok en gang trekker inn i studio for å begynne å jobbe med det neste albumet vårt, sier Røthing.


» Kjøp billett til den eksklusive konserten her!
Trioen består av:
Terje Winterstø Røthing – vokal, gitar | Hans Egil Løe Abelsnes – gitar, vokal | Jonny Engelsvold – tangenter.

Festivalopplevelser lørdag, 1. august
Festivalopplevelser fredag,31. juli