Kontakt Raumarock

Lone Remmem Grøvdal
Administrasjon / marked 
Mette Furu
Backstage manager 
Dag Inge Landbakk
Daglig leder / festivalsjef / booking 
Trine Schei
Festivalkontor / Akkreditering / Frivillige 
Maria Rokstad Haugen
PR-ansvarlig 
Tom Samuelsen
Sponsorer 
Vegar Mordal
Stagemanager 
Sigurd Brevik
Styreleder 
Anders Sæbø
Teknisk / Scener / Område 
Karsten Folstad
Vakthold / sikkerhet 

Chat via Facebook

Foto: LP Lorentz

BARE EGIL BAND

Etter fjorårets kjempesuksess med Di Derre på Nesaksla foran nærmere 3000 mennesker fortsetter vi det som nå nærmer seg en tradisjon på RaumaRock. Torsdag 02. august blir det igjen konsert på Nesaksla, denne gang med Bare Egil Band.

Bare Egil Band har holdt det gående i omtrent en mannsalder med sin særegne blanding av idioti, politisk aktivisme og lokalt forankret svada satt til en stilsprikende, men alltid fengende og i Egils egne øyne svært undervurdert musikk. Han slo gjennom med et brak i 1996 med det gullselgende debutplata “Absolutt ikke”. Med singlene “Tagging og Sko”, og evige suksesser som “Arne”, “Speider’n” og “Asfalt” solgte den raskt til gullplate og har blitt en slags moderne klassiker, som stadig rekrutterer nye fans i alle aldersgrupper.
Egil Hegerberg er som vanlig også stadig aktuell som paneldeltager i Brille på TVNorge, han har i det siste markert seg som filmskuespiller i filmene Gilberts grusomme hevn”, “Hakkebakkeskogen” og Det norske hus og han er stadig aktuell med sine andre band som Thulsa Doom som faktisk spiller på årets RaumaRock fredagen og lørdag med Bare Egil og Aslags Barneshow.
På Nesaksla er Bare Egil Band bare Egil med kassegitar.
Festivalopplevelser torsdag, 2. august
Festivalopplevelser fredag, 3. august
Festivalopplevelser lørdag, 4. august