Kontakt Raumarock

Lone Remmem Grøvdal
Administrasjon / marked 
Mette Furu
Backstage manager 
Dag Inge Landbakk
Daglig leder / festivalsjef / booking 
Trine Schei
Festivalkontor / Akkreditering / Frivillige 
Maria Rokstad Haugen
PR-ansvarlig 
Tom Samuelsen
Sponsorer 
Vegar Mordal
Stagemanager 
Sigurd Brevik
Styreleder 
Anders Sæbø
Teknisk / Scener / Område 
Karsten Folstad
Vakthold / sikkerhet 

Chat via Facebook

TIDLIG ARTISTSLIPP!

Igjen er vi i RaumaRock på offensiven! Allerede før siste tone på årets festival ebbet ut, hadde vi den gleden av å slippe deler av programmet for RaumaRock 2019! Vi er meget stolte over å ha sikret hele seks band som vi kan presentere allerede nå:

AIRBOURNE


Rockebandet Airbourne slapp sitt siste album, «Breakin’ Outta Hell», i 2016.

- Airbourne har siden starten i 2003 høstet stor internasjonal suksess og toppet lister i hjemlandet, USA og Europa. De er et velrenommert liveband som har turnert verden rundt, og vært support for storheter som The Rolling Stones


BIGBANG

Øystein Greni og hans Bigbang er kjent som et av Norges beste liveband – en posisjon de har holdt i mange år – og i 2019 kommer de tilbake til RaumaRock! Med totalt 11 album og hundrevis av konserter under beltet, har Bigbang holdt seg på toppen lenger enn de fleste, og har etter hvert en låtkatalog som rommer svært mange favoritter. Hvem kan vel ikke refrenget på ”Girl in Oslo”? De siste par årene har bandmedlemmene valgt å prioritere andre prosjekter, vokalist Øystein Greni gjestet for eksempel RaumaRock som soloartist i 2017, men i 2019 er Bigbang tilbake på RaumaRock med fullt band. Vi gleder oss stort!

 

EL CUERO

El Cuero har røtter i Kristiansund og er noen av Norges fremste formidlere av americana og gitardreven rock. Bandet feiret 10-årsjubileum i 2017 og har siden starten mottatt stående ovasjoner og fantastiske kritikker for sine albumutgivelser og liveopptredener. De er et av Norges ypperste liveband og byr på alt fra melodisk rock, sarte ballader og energisk rock’n’roll. El Cuero har så langt gitt ut 7 album, og har hatt høye plasseringer på VGs topp-40 liste, for eksempel med albumet ”From Mountain to Sand” inne på en 3.plass i 2011. Nå er de klare for å komme tilbake til RaumaRock i 2019!

 

ISÁK

I februar 2018 opptrådte ISÁK under Spellemannsprisen med sin tolkning av låten ”Elle”, opprinnelig skrevet av Mari Boine.  Etter denne framføringen fikk folk virkelig øynene opp for pop-trioen ISÁK fra Sápmi, som med sine energiske liveopptredener og enorme tilstedeværelse byr publikum på en ny og spennende fusjon av tradisjonell joik, urbane synther og et tekstunivers som kombinerer både engelsk og samisk. Vokalist Ella Marie Hætta Isaksen minner mye om Robyn og er også aktuell med deltakelse i Stjernekamp til høsten.

 

SKAMBANKT

Skambankt er et kompromissløst hardrockband fra Jæren i Rogaland, med  20 års erfaring, utallige konsertdatoer og et repertoar på 5 skiver og én EP.  

Helt siden deres andre skive, ”Eliksir”, har de okkupert topp 10-pallen på Norges nasjonale hitlister og tok førsteplassen med deres forrige skive ”Sirene” i 2014. Etter det kritikerroste albumet ”Horisonten Brenner” som ble sluppet 9.februar i år, er de norske rockepioneerene aktuelle med sitt første live album ”Rockefeller 09.03.18” som slippes 24.august. Nå er de også klare for RaumaRock 2019!

 

THE MODERN TIMES

The Modern Times er kanskje Norges morsomste rockeband, med sine selvironiske og humoristiske tekster. Tromsøbandet kommer som et friskt post som energisk serverer skranglete indierock/pop/punk med Magnus Vold Jensens særegne vokal i front. Kvintettet hadde over 60 konserter i 2017, blant annet Øyafestivalen, Vinjerock og Buktafestivalen, hvor bandet fikk 5/6 i Nordlys, 9/10 i Evig Lyttar og 6/6 av The Wilhelmsens. The Modern Times slipper sitt andre album i februar 2019, og i august 2019 spiller de på RaumaRock.

 

Flere artister vil bli sluppet i løpet av månedene som kommer, så følg med på våre nettsider og sosiale medier.

 

Se flere nyheter