Nye artister som er klare er Thulsa Doom, LÜT, Tea Megaard, og Bare Egil & Aslags barneshow.

THULSA DOOM
Thulsa Doom er Norges første og største stonerrock band, de ga ut 3 album og en EP mellom 1999 og 2006. For et par år siden fant orginalbesetningen sammen igjen i øvingslokalet og på scenen. For mens bandet har vært helt stille har platene fortsatt å sanke kjærlighet fra stadig nye tilhengere. Thulsa Doom startet som et temmelig sjangerbevisst stonerrockband med hissig vokalist, men utviklet seg snart til et band som spilte flere forskjellige former for tung rock, og noen former for ikke så tung rock.
Mens Thulsa Doom gjorde ingen ting i ti år, var det stadig flere som hørte på platene.
Derfor lager Thulsa Doom nye låter. Det var ikke vanskelig å komme i gang, Thulsa Doom klødde i fingra. Det finnes riff du ikke har hørt før, det finnes ting ingen andre har sunget, og du skal få det på en måte som ingen andre kan gjøre det. Ny plate «A Keen Eye for the Obvious» ble utgitt september i fjor og har fått gode anmeldelser.

LÜT
LÜT har på kort tid har etablert seg som et av Norges mest spennende rockeband og er nå nominert til Spellemann! De har utviklet et unikt, tight og energisk liveshow, preget av et hardtslående lydbilde, store gitarer og melodiøse låter. De ble nominert til Spellemannsprisen i kategorien «Årets Nykommer & Gramostipend 2017» og til P3 Gull i kategorien «Årets beste liveartist 2017» med følgende begrunnelse fra juryen: «Ingen norske punkband siden Turboneger har et mer velregissert liveshow enn LÜT. Kombinasjonen av verbal humor, beinhard energi og velspilte licks gjør konsertene til denne Tromsø-gjengen til en fryd for alle sanser.»

TEA MEEGAARD
En ung og meget spennende låtskriver/sanger fra Averøy som med egenskrevet materiale, Loop-Station, kassegitar og en særegen stemme, klarer å trollbinde publikum. 15 åringen ble plukket ut til å være en av de som fikk spille i pauseinnslaget på NRK ‘s MGP jr. finale 2017 på Telenor Arena i november foran 16 000 publikummere og en million tv-seere. Låta ”The Fight” ble anbefalt og fikk god omtale på NRK P3 Urørt og Tea er stadig vekk innom NRK Møre & Romsdal og spiller live, og prater om nye sanger og spillinger. Av andre meritter har Tea vunnet Retrofestivalens talentkonkurranse i Valsøyfjorden, og Ung-Artiststipend 2017 på Skjervafest, som inkluderer innspillingstid i Dreamfarm Studios i Surnadal og konsert på festivalen.

BARE EGIL OG ASLAGS BARNESHOW
Aslag Guttormsgaard og Egil Hegerberg har spilt sammen i over 20 år i band som Hurra Torpedo og Black Debbath. Aslag er også velkjent fra diverse roller i barne-TV
serier som Hønsemannen, Lesekorpset og Kometkameratene. Egil er kjent fra TVprogrammer som Brille og Nytt på nytt og sitt eget Bare Egil Band, som har vist seg å
ha stor gjennomslagskraft både blant barn og voksne. Dette er nemlig et svært morsomt, men til tider også svært utfordrende show for barna. Her får de ofte sitt første brutale møte med alt fra ironi til en del ubehagelige sannheter som de kanskje ikke er helt vant til å høre, som at barn faktisk er en god del dummere enn voksne og at de også er svært bråkete. Dette siste er på mange måter en selvoppfyllende profeti for det blir som regel et voldsomt engasjement i publikum

 

Fra før er det kjent av Dumdum Boys, Raga Rockers, Gåte, Janove, Åge & Sambandet, Valentourettes, Backstreet Girls, De Press, Cazadores, Nerli There, Ogras og MOS er klare.

 

Trykk her for å kjøpe billetter