Kontakt Raumarock

Lone Remmem Grøvdal
Administrasjon / marked 
Mette Furu
Backstage manager 
Dag Inge Landbakk
Daglig leder / festivalsjef / booking 
Trine Schei
Festivalkontor / Akkreditering / Frivillige 
Maria Rokstad Haugen
PR-ansvarlig 
Tom Samuelsen
Sponsorer 
Vegar Mordal
Stagemanager 
Sigurd Brevik
Styreleder 
Anders Sæbø
Teknisk / Scener / Område 
Karsten Folstad
Vakthold / sikkerhet 

Chat via Facebook

Podtown tilbake til RaumaRock:

Sov sentralt med god samvittighet

For de miljøbevisste som ønsker å sette igjen teltet hjemme under årets RaumaRock, kan nyskapingen Podtown være løsningen. Kun 5 minutters gange fra festivalområdet blir en mobil overnattingsby rigget opp – i et eget soverom med innlagt varme kan både du og mobilen lade i det som kan bli din favorittkulisse under årets rockehelg på Åndalsnes.

Rockefestivalen i Norges tindehovedstad, Åndalsnes, gjentar fjorårets suksess og lar deg leie din egen «pod» i anledning årets rockehelg. Det miljøvennlige overnattingskonseptet tilbyr høy komfort i trygge omgivelser midt i begivenhetenes sentrum. Under årets RaumaRock kan du blant annet oppleve Red Hot, BIGBANGAirbourne og Sondre Justad, så en kjapp powernap i en egen pod kan være akkurat det du trenger for å holde det gående gjennom helgen.


Vil du bo i Podtown? BESTILL NÅ 

Miljøvennlig overnatting

Podtown ble lansert i fjor og ble godt mottatt av festivalpublikum rundt omkring i landet. Konseptet er bygget i de mest miljøvennlige materialene på markedet og i den lille byen som rigges opp i Åndalsnes til årets rockehelg i august, blir det «pod’er» med høy komfort.

– Å overnatte i en pod er en opplevelse i seg selv. Overflatene er hvite og gir umiddelbart en futuristisk følelse og med et styringspanel til både projektor, friskluftsanlegg og til å regulere belysningen er det som å sove i sitt eget romskip, sier Cathrine Østervold, markedsansvarlig i Podtown.

I tillegg til egen pod, får man også tilgang til både dusj og toalett ved Podtowns fellesområde og vil man unne seg litt ekstra luksus, kan man også kjøpe frokost ved innsjekk i resepsjonen. Podtellet, som har døgnåpen resepsjon, blir rigget opp på parkeringsplassen ved Rauma kulturhus, knappe 5 minutters gange fra festivalområdet.

MANGE MULIGHETER: Podtown kan rigges opp der man ønsker – midt i sentrum eller på en øde øy. Samlet består hele den mobile overnattingsbyen av 15 podtell med plass til 240 gjester. Med prosjektor, friskluftsanlegg og mulighet til å regulere belysningen, kan man få følelsen av å sove i sitt eget romskip. Foto: Podtown

God etterspørsel

Podtown ble godt tatt imot av publikum i Åndalsnes i fjor og har allerede mottatt bookinger for 2020. Østervold tror at etterhvert som konseptet blir mer kjent vil flere oppdage at Podtown er for alle og potensialet som ligger i pod’ene. I tillegg til RaumaRock skal de også innom flere andre festivaler i år og har i tillegg etterspørsel fra turistdestinasjoner som ønsker å leie podtellene våre for å ta unna toppene i sesongen. Folk har altså allerede begynt å få øynene opp for den lille byen.

– Vi er allerede godt i gang med salget til RaumaRock og har en total kapasitet på 240 overnattende pr. døgn i 15 podtell. Alle som vil sove godt og trygt på festival er velkommen, sier Østervold.
Er du fortsatt usikker på hvor du skal overnatte under RaumaRock 2019? Onsdag 31. juli kl. 18.00 arrangerer RaumaRock, i samarbeid med Podtown, åpen visning av det unike overnattingskonseptet. Møt opp eller bestill din pod her.

Ungdom
3-dagerspass kr. 1.150 BESTILL NÅ
Torsdagsbillett kr. 490 BESTILL NÅ 
Dagsbillett fredag kr. 750 BESTILL NÅ
Dagsbillett lørdag kr. 750 BESTILL NÅ

Voksen
3-dagerspass kr. 1.550 BESTILL NÅ
Torsdagsbillett kr. 650 BESTILL NÅ
Dagsbillett fredag kr. 990 BESTILL NÅ
Dagsbillett lørdag kr. 990 BESTILL NÅ

 


Bobil/vognplass kr. 590 (torsdag-søndag) BESTILL NÅ
Vil du bo i Podtown? BESTILL NÅ 

Se flere nyheter