Kontakt Raumarock

Lone Remmem Grøvdal
Administrasjon / marked 
Mette Furu
Backstage manager 
Dag Inge Landbakk
Daglig leder / festivalsjef / booking 
Trine Schei
Festivalkontor / Akkreditering / Frivillige 
Maria Rokstad Haugen
PR-ansvarlig 
Tom Samuelsen
Sponsorer 
Vegar Mordal
Stagemanager 
Sigurd Brevik
Styreleder 
Anders Sæbø
Teknisk / Scener / Område 
Karsten Folstad
Vakthold / sikkerhet 

Chat via Facebook

Lærer bort booking-triks: Gitarist i Cazadores og festivalsjef for Buktafestivalen i Tromsø kommer til RaumaRock. Foto: Cazadores

Nytt talentstipend og hovedsponsor:

Slik blir årets Akademi

RaumaRock Akademiet arrangeres for tredje gang i 2018. I år har akademiet fått ny hovedsponsor gjennom Gjensidige Nordmøre og Romsdal. På programmet vil det bli workshops, foredrag med kjente artister og musikere som Skjalg Raaen fra Sambandet, Ung RaumaRock konsert lørdag med artister fra akademiet, jamsessions m.m.

Akademiet med ny hovedsponsor
I år har akademiet fått ny hovedsponsor i Gjensidige Nordmøre og Romsdal som har tent på ideen å hjelpe unge artister og musikere å komme seg videre. I 2017 fikk vi også hjelp fra Gjensidige som gjennom Dugnadsløftet ga oss støtte til RaumaRock Akademiet. Nå har de enda et steg videre og skrevet en hovedsponsoravtale der nyvinningen RaumaRock Akademiets Talentstipend inngår. «Gjensidige Nordmøre og Romsdal er et lokalt og kundeeid selskap og vi er glad for å kunne fremstå som en av hovedsponsorene til Raumarock. Vi er kjent med den store betydningen som festivalen har for lokalt nærings- og kulturliv og er spesielt glad for å bidra til Raumarock akademiet og fremme utviklingen av unge musikkinteresserte. Dette er i tråd med Gjensidige Nordmøre og Romsdal sitt engasjement for kultur og idrett samt frivillig arbeid. Vi ser frem til et positivt samarbeid og ønsker lykke til med årets festival», sier administrerende direktør Vidar Skaar i en kommentar.

 

RaumaRock Akademiets talentstipend

RaumaRock tar ansvar og nytt av året er opprettelsen av et talentstipend innen musikk. I samarbeid med Gjensidige Nordmøre og Romsdal oppretter RaumaRock et talentstipend for band og artister. Unge lovende kan sende en søknad med info om seg som artist, eller bandet, med maks 2 lydvedlegg og gjerne videolink til et liveopptak. Vinnere vil får et stipend på kr. 10000,- og en spot på neste års festival RaumaRock 2019! Sendes på epost til dag@raumarock.com innen 15. juni.

 

Gitarheltene viser deg hvordan

Gitaristene Skjalg Raaen og Odin Landbakk holdt første gang en gitarsession sammen på Namsos Rock City under Woodlandfestivalen 2016. Skjalg Raaen er mest kjent som gitarist i Åge & Sambandet, og det er i den forbindelse han også bidrar på årets akademi, når Åge & Co besøker RaumaRock torsdag 02. august. Sessionen gjennomfører han sammen med Odin Landbakk som ble landskjent i 2015 da han vant Norske Talenter på TV2. Gitaristene Skjalg Raaen og Odin Landbakk viser både gjennom prat og med gitarer hva som må til for å utvikle ditt talent. Møt de torsdag 02. august på Rauma kulturhus.

 

Markedsfør deg som artist

Lasse Lauritz Pettersen er gitarist i Cazadores  som spiller på årets RaumaRock. Det mange ikke vet er at han også er festivalsjef for Buktafestivalen i Tromsø. Lasse har lang erfaring med å booke spillejobber, både fra artistsiden i Cazadores, og også som kjøper av band og artister i Buktafestivalen. Lær hvordan du går frem når du vil promotere deg og/eller bandet ditt i det store havet av alle de som vil ha spilleoppdrag.

Skriv dine egne låter

Tea Megaard er bare 15 år gammel men har skrevet musikk og tekster i flere år allerede. Hun har gitt ut flere singler som er distribuert digitalt i Spotify, Tidal m.fl. Tea skal på flere festivaler i sommer og skal denne sommeren og høsten i studio for å spille inn flere nye låter som skal utgis i løpet av året. Tea skriver alle låtene sine selv og vil nå dele sine erfaringer og metoder med deg. Tea Megaard er artist under årets RaumaRock og viser deg hvordan hun går frem for å lage nye låter.

Se flere nyheter