Kontakt Raumarock

Lone Remmem Grøvdal
Administrasjon / marked 
Mette Furu
Backstage manager 
Dag Inge Landbakk
Daglig leder / festivalsjef / booking 
Trine Schei
Festivalkontor / Akkreditering / Frivillige 
Maria Rokstad Haugen
PR-ansvarlig 
Tom Samuelsen
Sponsorer 
Vegar Mordal
Stagemanager 
Sigurd Brevik
Styreleder 
Anders Sæbø
Teknisk / Scener / Område 
Karsten Folstad
Vakthold / sikkerhet 

Chat via Facebook

Fantastiske festivalopplevelser: Få steder byr på like mange storslåtte utsikter og flotte konsertopplevelser som Rauma og RaumaRock gjør hver sommer. Foto: TIBE

RaumaRock 1. - 4. august

Røffe riff og tøffe topper

I Åndalsnes kan du denne sommeren møte storheter som Kongen, Airbourne, Dronningen, BIGBANG, Bispen og Sondre Justad. Få andre festivaler kan tilby en tilsvarende kombinasjon av musikk og storslåtte naturopplevelser slik RaumaRock kan.

Årets RaumaRock er fylt til bristepunktet av store musikalske opplevelser, og mellom dem bør du heller ikke går glipp av muligheten til å benytte seg av et nærområde som er fullspekket av luftige opplevelser. Tindehovedstaden Åndalsnes kan mellom 1. - 4. august by på en unik kombinasjon av både røff musikk og mektige naturopplevelser. 

Bestill billett før 21. juli og vær med i trekningen om en helikoptertur.
Se videoen for en smakebit på hva RaumaRock har å by på i år: 
Brennheit stemning, australsk hardrock og nordnorske strofer
Årets RaumaRock er spekket med musikalske festivalopplevelser. Torsdag kveld kan du blant annet kjøre i gang årets rockefestival i Åndalsnes med hallingmålsrock fra Hellbillies. Fredag loves det brennheit stemning når romsdalsbandet Red Hot inntar scenen, og senere på kvelden får nordmøringene sitt når El Cuero tar over. Avslutt kvelden med BIGBANG som endelig er tilbake med et nytt album i år, seks år etter det siste albumet. 

Lørdag kveld må du få med deg lofotværingen Sondre Justad som de siste årene har blitt et høydepunkt i norsk festivalsommer, og er blant landets mest populære artister. Sist i årets festivalprogram, men helt klart ikke minst, er det australske hardrockbandet Airbourne. Musikken til bandet er en hyllest til AC/DC, og konserten vil være blant årets største festivalopplevelser.  
Romsdalseggen: Turen byr på luftige partier og fantastisk utsikt. Foto: Oddgeir Visnes
Luftige turer og aktiviteter
RaumaRock byr på mer enn musikalske opplevelser, og mellom konsertene kan du få med deg flere luftige festivalopplevelser i tindehovedstaden Åndalsnes. Her er noen av turene, og andre luftige aktiviteter du kan prøve under årets rockefestival. 

Litlefjellet er en tur som gir deg en utrolig utsikt for en relativt liten innsats. Fra parkeringsplassen når du toppen av fjellet på under 30 minutters gange, og vel oppe får du en fantastisk utsikt over Trollveggen og Trolltindene, Åndalsnes og Romsdalsfjorden. 

For den som ikke har høydeskrekk på Romsdalseggen være en selvskreven opplevelse når du først er i Åndalsnes. Turen over eggen har de siste årene seilt opp som en stor favoritt, og er blant de mest populære turene i landet. En annen opplevelse for den som ikke har høydeskrekk er Romsdalsstigen Via Ferrata

Er ikke været på din side? Ta turen innom Norsk Tindesenter, som ligger rett ved festivalområdet. Der kan du komme opp i høyden i en av de mange klatrerutene - uten å bli våt på beina.
Spektakulær utsikt: Trollstigen har spektakulære omgivelser og utgjør en fantastisk konsertscene i høyden. Foto: Oddgeir Visnes
Festivalopplevelser i høyden
I noen tilfeller kan luftige og musikalske opplevelser kombineres til én storslått festivalopplevelse. To av årets konserter finner ikke sted på en tradisjonell scene, men i omgivelser som tar pusten fra deg. 

Torsdag 1. august sparkes årets festival i gang av Red Hot på byfjellet Nesaksla. Turen opp på byfjellet tar nærmere to timer i bratt stigning. På veien opp passerer du også utkikkspunktet Rampestreken. Konserten kan også kombineres med en tur over Romsdalseggen, da turen over Aksla er siste etappe dersom du starter fra Vengedalen. 

Fredag 2. august kan du igjen nyte både utsikt og musikk, denne gangen på Trollstigen, når stjernekampvinner, Ella Marie Hætta Isaksen, og bandet ISÁK spiller konsert. Denne luftige festivalopplevelsen kan du få uten å bli andpusten. Sett deg i bilen og ta turen opp de 11 hårnålssvingene til toppen, og Trollstigplatået, der konserten finner sted.

Dette er bare en smakebit på hva RaumaRock har å tilby. Se fullt program under, og bestill billett til årets RaumaRock. 

Ungdom
3-dagerspass kr. 1.150 BESTILL NÅ
Torsdagsbillett kr. 490 BESTILL NÅ 
Dagsbillett fredag kr. 750 BESTILL NÅ
Dagsbillett lørdag kr. 750 BESTILL NÅ

Voksen
3-dagerspass kr. 1.550 BESTILL NÅ
Torsdagsbillett kr. 650 BESTILL NÅ
Dagsbillett fredag kr. 990 BESTILL NÅ
Dagsbillett lørdag kr. 990 BESTILL NÅ


Bobil/vognplass kr. 590 (torsdag-søndag) BESTILL NÅ
Vil du bo i Podtown? BESTILL NÅ 

Se flere nyheter