Kontakt Raumarock

Lone Remmem Grøvdal
Administrasjon / marked 
Mette Furu
Backstage manager 
Dag Inge Landbakk
Daglig leder / festivalsjef / booking 
Trine Schei
Festivalkontor / Akkreditering / Frivillige 
Maria Rokstad Haugen
PR-ansvarlig 
Tom Samuelsen
Sponsorer 
Vegar Mordal
Stagemanager 
Sigurd Brevik
Styreleder 
Anders Sæbø
Teknisk / Scener / Område 
Karsten Folstad
Vakthold / sikkerhet 

Chat via Facebook

RaumaRock har utforsket Podtown!

Podtown er ferdig rigget opp, og alt er nå klart til å ta imot og sjekke inn publikum i podtellet på parkeringsplassen ved Rauma kulturhus. Vi har tatt turen og sjekket ut pod’ene!

Eirik Kalve hos Podtown viser oss rundt og forteller at hver pod er utstyrt med lademuligheter, TV, lys, aircondition, eget vindu og en egen safe for verdisaker. Privatlivet blir godt ivaretatt i hver pod, og man får et eget nøkkelkort til sin egen pod når man sjekker inn. Uteområdet er også rigget til, med stoler og bord hvor man kan nyte livet i sola (håper vi) før man rusler ned til festivalområdet, som ligger kun noen få minutters gange unna.

 

Flere av de som møtte opp på visningen påpeker at de er overrasket over hvor store hver enkelt pod er, både de enkle og de doble. Perfekt for overnatting på festival, mener de. Ikke minst er det deilig med aircondition i varmen! Luksus!

 

Når det gjelder parkering for tilreisende gjester finnes det noen plasser på området – her er det førstemann til mølla som gjelder – ellers er det flere parkeringsmuligheter i området.

 

Publikum er velkommen til å ta seg en tur innom Podtown for å ta en titt eller spørre om det er noe de lurer på. Du må ha festivalpass for å bestille overnatting i Podtown. 


Du kan booke din egen pod HER!

Bli med inn i Podtown: 
Se flere nyheter