Kontakt Raumarock

Lone Remmem Grøvdal
Administrasjon / marked 
Mette Furu
Backstage manager 
Dag Inge Landbakk
Daglig leder / festivalsjef / booking 
Trine Schei
Festivalkontor / Akkreditering / Frivillige 
Maria Rokstad Haugen
PR-ansvarlig 
Tom Samuelsen
Sponsorer 
Vegar Mordal
Stagemanager 
Sigurd Brevik
Styreleder 
Anders Sæbø
Teknisk / Scener / Område 
Karsten Folstad
Vakthold / sikkerhet 

Chat via Facebook

RaumaRock 2020 er komplett!

RaumaRock lanserer i dag de siste artistene som er klare for RaumaRock 2020. ONKLP & De Fjerne Slektningene er headliner fredag kveld, Nora Legrand, Snøstorm og Rauma Rockeband er også klare for festdager på Åndalsnes.

ONKLP & De Fjerne Slektningene
OnklP & De Fjerne Slektningene spiller en eneste konsert på vestlandet og gjør kun en av to konserter i hele 2020 på RaumaRock. De har siden starten i 2014 blitt et fenomen og en sensasjon i Norge, med tre sterke album, et dryss av priser og nominasjoner og ikke minst en endeløs rekke utsolgte konserter. De er et av landets desidert beste liveband som er kjent for sine sagnomsuste konserter og fenomenale sceneshow. OnklP & Slekta er et herlig sammensurium av rock, rap og fest!, og gutta gleder seg til å spille på et fullsatt RaumaRock 2020.

Nora Legrand
Nora Legrand er en fremadstormende artist i det norske americanamiljøet. Hun er høyaktuell med sin debutplate «Devotion» som kommer på fredag 31. januar, og i februar legger hun ut på norgesturné. Når Nora Legrand går på scenen kan man vente seg catchy melodier og sjelfull sang. Legrand beveger seg stødig i countrylandskapet, samtidig som hun blander inn elementer fra pop, soul og roots fra Appalachia. Nora Elise Legrand Gjerdset som er hennes fulle navn, er fra Åndalsnes, og er nå bosatt i Oslo. Høsten 2019 slapp hun sin første singel «Out In Time», som mottok strålende kritikker. Tidligere har hun bodd i Tennessee, og musikken hennes viser at hun hører litt hjemme i Romsdalsalpene, og litt hjemme i Appalachianfjellene.

Snøstorm
Disse gutta blir en del av RaumaRock Akademiet og skal være med som inspiratorer og lærekrefter sammen med selveste Sveinung Sundli fra GÅTE. Leo og Gustav er bare 11 år, men spiller knallhard egenprodusert EDM-Rock på en heftig måte.  Sterke låter og voldsomme tekster blir presentert i en storm av et sceneshow! Inspirasjonen blir hentet fra band som Falling In Reverse, Bring Me The Horizon og Motionless In White, men også rap som feks Yelawolf. Selv om de bare er to, fyller de scenen godt, og de har en energi som gir både ungt og voksent publikum bakoversveis

Rauma Rockeband
Dette blir kanskje den tøffeste konserten på hele RaumaRock.
Rauma Rockeband er en hardtslående duo bestående av Øyvind Dahle Mathisen og Filip Eidsvåg. Med trommer og gitar leverer de et unikt rockeshow du ikke vil gå glipp av!
Som navnet tilsier er disse en lokal duo som begynte å spille sammen i 2018. Møt de lørdag formiddag under UNG RaumaRock.

Da ser lineup for RaumaRock 2020 ut som følgende:
Seigmen, Dagny, Postgirobygget
OnklP & De Fjerne Slektningene
,
Bokassa, De Press, DDE, Marion Ravn, Blomst
Erlend Ropstad, JUNO, Odin Landbakk, Nora Legrand
Snøstorm, MOS, Rauma Rockeband, RaumaRock Akademiet


Se flere nyheter