Kontakt Raumarock

Lone Remmem Grøvdal
Administrasjon / marked 
Mette Furu
Backstage manager 
Dag Inge Landbakk
Daglig leder / festivalsjef / booking 
Trine Schei
Festivalkontor / Akkreditering / Frivillige 
Maria Rokstad Haugen
PR-ansvarlig 
Tom Samuelsen
Sponsorer 
Vegar Mordal
Stagemanager 
Sigurd Brevik
Styreleder 
Anders Sæbø
Teknisk / Scener / Område 
Karsten Folstad
Vakthold / sikkerhet 

Chat via Facebook

Programmet nærmer seg fullbooket!

RaumaRock lanserte hele SYV artister til 2020 år allerede før RaumaRock 2019 var ferdig. Nå slipper vi flere. Trønderne i DDE skal herved åpne festivalen på Nesaksla torsdag. Seigmen og suksessen Dagny, samt gitarfantomet Odin Landbakk er nå også klare for RaumaRock 2020. - Og sist men ikke minst, veteranene i MOS spiller på festivalen åttende året på rad, og vurderer nylansering og tilgjengeliggjøring av innspillingene de ga ut for over 40 år siden, på streamingtjenestene.


Bestill billetter til RaumaRock 2020


DDE
2019, det første året i fortsettelsen av DDE. Frode Viken gikk bort i 2018, det er nå verden for alvor går videre. I mer enn en mannsalder har deres tilstedeværelse og nærmest fandenivoldske trangt til å engasjere og underholde brakt dem til små og store steder i hver krik og krok av landet. De fleste har et forhold til sangene “Det umulige e mulig”, “Vinsjan på kaia”, “Det går likar no”, “E6”, “Det fine vi hadd sammen”, “Rompa mi” eller “Ka e det du vil”. Allemannseie, og det er bare de aller mest kjente av dem! Bandets velfylte låtkatalog er signert Frode Viken, og den har akkompagnert flere generasjoners oppvekst og liv. Glade eller alvorlige stunder, dette er sanger de fleste kan kjenne seg igjen i. Til og med tvileren synger med når anledningen er rett, og allsangen runger fra første til siste tone. Og få norske band har greid å legge nye ord til det norske språket. Roper man et formanende «her bli det liv» ut i en hvilken som helst forsamling, vil som oftest et umiddelbart og rungende «RAI RAI» komme i retur. RAI RAI har blitt en måleenhet på trivsel og glede.
Gutta gleder seg nå til spektakulære omgivelser på Nesaklsa og hovedkonsert torsdag under RaumaRock 2020. Pressebilder

ODIN LANDBAKK
Gitarvirtous Odin Landbakk 17 år, ble landskjent i 2015 da at han gikk til topps i TV2-suksessen Norske Talenter.  Odin har nylig sluppet albumet «Speilvendt» som har fått fine terningkast i pressen der Norsk rocks førstedame Claudia Scott er produsent.  «Neste generasjons gitarhelt» har brukt over 3 år på å skrive låter og ferdigstille debutalbumet. Odin ga ut sin første singel  "Strengedansen" i november 2015, som ble vinnerlåta i Norske Talenter og gikk rett inn som nr. 8 på iTunes-lista. Det har siden blitt flere TV-opptredener hos blant andre TV2 Nyhetene, NRK Dagsrevyen, hele to ganger på Senkveld, Quizdan m.fl. Odin var sist på RaumaRock i 2016 og gleder seg definitivt til å komme tilbake igjen.


SEIGMEN
Da Seigmen herjet VG-listene på nittitallet var det CD-en som regjerte. Nå har endelig gutta fra Tønsberg svart på kravet fra sine fans og gjenutgir alle sine gamle album på vinyl. Årets happening for Seigmenfans utgis av Karisma Records og består både av en boks som samler alle nittitallsutgivelsene på vinyl samt mye godbiter i en solid pakke, og samtlige album gjenutgitt både på vinyl og CD.. Seigmen er kjent for å være et formidabelt liveband, og lover et dypdykk i diskografien også fra scenen, til glede for både nye og gamle fans. Gutta gleder seg til å komme tilbake til RaumaRock igjen. Pressebilde

DAGNY
Norges nye popyndling kommer til RaumaRock 2020! Dagny slo gjennom med «Backbeat» og «Fool’s Gold» fra den kritikerroste ep-en «Ultraviolet» i 2016. Hun overbeviste stort under by:Larm samme år, og har fortsatt å levere hit etter hit. «Wearing Nothing» ble nominert til Spellemann i kategorien Årets låt i 2017, og «Love You Like That» var på Billboards liste over verdens beste låter. Billboard trakk henne i tillegg frem som en av popstjernene å følge med på i 2018. ”Dagny er en suksesshistorie uten sidestykke. En hitmaskin som alltid har holdt på sin stil og integritet, og på kort tid har hun utviklet seg til å bli en av landets absolutt største popstjerner og har allerede vunnet over store deler av verden”,  Megahiten «Drink About» med Seeb har gått sin seiersgang på radio, og har blitt streamet over 60 millioner ganger på Spotify.  Tromsøværingen har velfortjent opparbeidet seg et rykte som en fantastisk liveartist og turnert verden over. Hele 5 av 8 show var utsolgt på hennes turné i Nord-Amerika i fjor. Det håper vi det også blir når hun besøker RaumaRock 2020


MOS
Igjen: Ingen RaumaRock torsdag i teltet uten MOS. For åttende gang på rad skal bandet spille på torsdagskvelden til stor glede for alle faste fans– og alltid av samme grunn; de trekker mye folk. MOS ble etablert i 1972 på Grand Hotell Bellevue, Åndalsnes. MOS, i sin lyseblå Ford Transit, kjørte rundt i en 5–års periode på Sunnmøre, Møre & Romsdal og Trøndelag, og var også revyband for Åndalsnesrevyen, hadde eget radio»show» i regi av Erling Kjølseth og ga ut «MOS» kassetten, som bandet nå vurderer å blåse støv av mastertapen til og nylansere på streamingtjenestene i 2020. Dette er noe vi virkelig håper de realiserer.
MOS avsluttet dansebandkarrieren lørdag 15. oktober 1977 på Åndalsnes Samfunnshus, men tok opp tråden igjen over 30 år senere til glede for generasjoner.

Tidligere i august lanserte vi også følgende band til RaumaRock 2020:
Bokassa, Postgirobygget, JUNO, De Press, Erlend Ropstad, Marion Ravn
og Blomst

 


Se flere nyheter