RaumaRock nærmer seg komplett program og kan informere om at flere artister er klare for RaumaRock 2017:

SONDRE LERCHE
Sondre Lerche er ute på sin største Norgesturné så langt i karrieren, og slapp nylig albumet Pleasure, som har fått en fantastisk mottagelse både av anmeldere og publikum. Flere har gått så langt som å omtale det som er foreløpig høydepunkt i mannens karriere, og det sier ikke så rent lite.
Live er han et fyrverkeri av energi og spilleglede, omgitt av et band som leverer den mest helhetlige og originale innpakningen av Sondres mange låthøydepunkter fra en lang og innholdsrik katalog. Konsertene på norgesturneen har fått glitrende anmeldelser. Dette må du få med deg, rett og slett! Fredag 04. august på RaumaRock.

RED HOT
Red Hot er bokstavelig talt et svært band både i kredibilitet og mannskap. Bandet har medlemmer fra Tomrefjord og Molde, men låter som et Las Vegas-show i full fyr. Med blåserekke, et bunnsolid komp og en gudebenådet vokalist, får denne gjengen liv i selv den mest trauste konsertgjenger. Vokalist Knut Marius Djupvik vant som kjent The Voice-konkurransen på TV2 for noen år siden.
Red Hot blir som en bombe på hovedscenen på RaumaRock lørdag 05. August

WHALES AND THIS LAKE
Whales & This Lake tok verden med storm og gikk umiddelbart inn på Viral Hit og Weekend Buzz-listene til Spotify World, 20 uker med P3-listing. De kom fra ingenting og leverer så solid på alle plattformer at vi lurer på om det kan ligge noe konspiratorisk frimureri i bunn. Publikum har i hvert fall talt: «Dette bandet elsker vi!» Det unge, ambisiøse elektropop-bandet har selv døpt musikken sin «hvalpop», et begrep som beskriver musikken godt. Våte, kalde og drømmende komposisjoner er tatt med opp fra dypet og kledd i en basstung elektropopdrakt. RaumaRock booket bandet til Ytterveggenshow i romjula, og der spilte de så bra at de bare må tilbake til hovedfestivalen i august.
RaumaRock arrangeres 3-6 august 2017.

 

Fra før er det kjent at også Danko Jones, Greni, CC Cowboys, Hellbillies, Sløtface, Di Derre, The Dogs, Sløtface, Razorbats, Jam Rakta, Villrosa, Gone Rogue, Dåm og Mos er klare.

Trykk her for å kjøpe billetter