Kontakt Raumarock

Lone Remmem Grøvdal
Administrasjon / marked 
Mette Furu
Backstage manager 
Dag Inge Landbakk
Daglig leder / festivalsjef / booking 
Trine Schei
Festivalkontor / Akkreditering / Frivillige 
Maria Rokstad Haugen
PR-ansvarlig 
Tom Samuelsen
Sponsorer 
Vegar Mordal
Stagemanager 
Sigurd Brevik
Styreleder 
Anders Sæbø
Teknisk / Scener / Område 
Karsten Folstad
Vakthold / sikkerhet 

Chat via Facebook

Fredag 3. august

Janove på Trollstigen

Nesaksla konserten er nå velkjent og godt innarbeidet og RaumaRock har tidligere hatt konserter både høyt og lavt, som på Romsdalshorn, Litjfjellet, rockeferge i fjorden, rocketog på Raumabanen osv. Nå er turen kommet til å arrangere konsert på spektakulære Trollstigen.

Fredag 3. august arrangeres det gratis minikonsert på Trollstigen med selveste Janove Ottesen. Janove som også spiller senere på fredagskveld på hovedscenen, kan se tilbake på en svært imponerende karriere. Sammen med Kaizers Orchestra vant han bl.a Stavanger Aftenblads kulturpris, Norsk Artistforbunds Ærespris, Edvard-prisen for populærmusikk, Årets spellemann, Spellemannprisen for årets gruppe, Spellemannprisen for årets musikkvideo og Alarmprisen for beste liveband. Samtlige av bandets åtte studioalbum nådde førsteplass på VG-lista mellom 2001 og 2012. I januar kom Janove ut med et nytt soloalbum «Hengtmann» som fikk gode anmeldelser. Nå kommer han med eget band på RaumaRock 2018 fredags kveld 03. August, men før det blir en minikonsert på Trollstigen ca. kl 15:00.

Fra før er det kjent av Dumdum Boys, Raga Rockers, Gåte, Janove, Åge & Sambandet, Valentourettes, Backstreet Girls, De Press, Cazadores, Lut, Thulsa Doom, Nerli There, Ogras, Bare Egil & Aslags Barneshow, Tea Megaard og MOS er klare.
Se Janove hos Lindmo:
Hør Janove på Spotify:
Se flere nyheter