Kontakt Raumarock

Lone Remmem Grøvdal
Administrasjon / marked 
Mette Furu
Backstage manager 
Dag Inge Landbakk
Daglig leder / festivalsjef / booking 
Trine Schei
Festivalkontor / Akkreditering / Frivillige 
Maria Rokstad Haugen
PR-ansvarlig 
Tom Samuelsen
Sponsorer 
Vegar Mordal
Stagemanager 
Sigurd Brevik
Styreleder 
Anders Sæbø
Teknisk / Scener / Område 
Karsten Folstad
Vakthold / sikkerhet 

Chat via Facebook

Spesiell Janove-opptreden under årets RaumaRock:

Konsert på toppen av Trollstigen

Janove Ottesen kan se tilbake på en svært imponerende karriere. Samme med Kaizers Orchestra vant han blant annet flere spellemannspriser. Under årets RaumaRock stiller han med eget band, og spiller to steder fredag 3. august - på toppen av Trollstigen og på hovedscenen i sentrum.

Med ordspillet «høy i hatten» har Janove satt standarden på hvordan han vil opptre under RaumaRock. Struttende av selvsikkerhet, med glimt i øyet og et lurt smil. Dette blir det god stemning av. Han forbereder seg i disse dager til festivalsommeren, og fredag 3. august står han for et av høydepunktene i Åndalsnes i sommer. Da blir det nemlig gratis minikonsert i Trollstigen, og senere på kvelden spiller han på hovedscenen i sentrum.
Se Janove live:

 
Festivalstemning
Med tips fra sin egen sønn om ikke å være for høy i hatten, kan dette indikere at det vil bli en opplevelse man sent vil glemme. Med sin særegne stemme, sin integritet, sjarm og utstråling er det lett å bli revet med under hans fremføringer. Å oppleve fremføringene til Janove på Trollstigen vil bli unikt og uforglemmelig. 
Se flere nyheter