RaumaRock er klare med fire nye som skal fylle den første helga i august med spenstig rock til folket. Vi har den ære og glede å ønske velkommen til Raga Rockers, Backstreet Girls og Raumas egne stjerner Ogras og MOS.

RAGA ROCKERS
Et av Norges viktigste og mest legendariske band skal ut på veien også i 2018, og Åndalsnes og RaumaRock skal også hukes av på kalenderen. Nesten alle konsertene på forrige runde ble utsolgt lenge i forveien. I 35 år har Michael Krohn & co gitt sitt hengivne publikum solide doser rock gjennom 12 studioalbum og et hundretalls konserter. Bandet appellerer til stadig nye generasjoner med sine klassiske låter. Raga Rockers har levert fantastiske konserter i en årrekke og fansen slutter aldri å rope etter mer! Raga Rockers spiller på hovedscenen lørdag 04. august

BACKSTREET GIRLS
I høst er landets mest rocka rockeband ute med nytt album, med tittelen «Don’t Mess With My Rock’n’Roll». Som om noen kunne tenke seg å gjøre det. Kvartetten med Petter Baarli, Bjørn Müller, Dan Thunderbird og Martin H-Son byr på ti gitarfyrte riffrocklåter uten rom for ballader, i beste BSG-tradisjon. En over 30-årig karriere i rockens tjeneste har gitt bandet legendestatus. Gutta er kompromissløse og ærlige i alt de gjør, noe som ble dokumentert gjennom dokumentarfilmen «Tilbake til Muotathal» fra i fjor. Petter Baarli spiller også samme kveld med Valentourettes som tidligere er annonsert. Vi gleder oss til Backstreet Girls inntar scenen lørdag 04. august.

OGRAS
Vi er selvsagt patriotisk stolte over å kunne presentere Ogras på RaumaRock 2018. Ogras er bandet som tar deg over balkanske vidder, innom støvete sirkustelt og irske puber. Med fengende melodier og energiske rytmer blir det alltid liv når Ogras spiller opp! RaumaRock er hjemmebanen til Ogras som i mange år framført sin heftige musikk på store festivalscener, bittesmå klubber, kulturhus, bakgårder og en og annen låve. Nå skal de tilbake til hjembyen og RaumaRock 03. August.

MOS
Joda, RaumaRock slår til igjen, og for sjette år på rad skal MOS spille på torsdagskvelden til stor glede for alle faste fans– og alltid av samme grunn; de trekker mye folk. MOS ble etablert i 1972 på Grand Hotell Bellevue, Åndalsnes. MOS, i sin lyseblå Ford Transit, kjørte rundt i en 5–års periode på Sunnmøre, Møre & Romsdal og Trøndelag, og var også revyband for Åndalsnesrevyen, hadde eget radio»show» i regi av Erling Kjølseth og ga ut «MOS» kasetten, MOS avsluttet dansebandkarrieren lørdag 15. oktober 1977 på Åndalsnes Samfunnshus, men tok opp tråden igjen over 30 år senere til glede for generasjoner.

Flere artister vil garantert bli sluppet i løpet av månedene som kommer. Fra før er det kjent av Dumdum Boys, Valentourettes og De Press er klare.

 

Trykk her for å kjøpe billetter