Kontakt Raumarock

Lone Remmem Grøvdal
Administrasjon / marked 
Mette Furu
Backstage manager 
Dag Inge Landbakk
Daglig leder / festivalsjef / booking 
Trine Schei
Festivalkontor / Akkreditering / Frivillige 
Maria Rokstad Haugen
PR-ansvarlig 
Tom Samuelsen
Sponsorer 
Vegar Mordal
Stagemanager 
Sigurd Brevik
Styreleder 
Anders Sæbø
Teknisk / Scener / Område 
Karsten Folstad
Vakthold / sikkerhet 

Chat via Facebook

Allerede før årets siste band har gått av scenen, slipper vi deler av neste års program

EARLYBIRD 2020

Vi har vært så ivrige og gleder oss allerede så mye til neste år at vi har sikret oss hele SYV band til RaumaRock 2020. Ikke nok med det, men vi har i kveld også sluppet 100 early-bird festivalpass til knallpris 1190,-! Vi er meget stolte av å kunne presentere følgende band som en del av neste års festivalprogram:

DE PRESS

De Press er et 80-talls band som i dag består av vokalist Andrej Nebb, gitarist Helge Hovland, bassist Atle Rakvåg og Jonas Kjærnsrød på trommer. De framfører låter som består av en ellevill blanding av polsk folklore og europeisk new wave, hvor vokalist Andrej Nebb veksler elegant mellom polsk, norsk og engelsk. En De Press-opptreden byr på en særegen konsertopplevelse, med høyt energinivå, musikalske krumspring og rekvisitter som oljefat, fiskepudding, sementblander og vinkelsliper. I 1981 vant bandet Spellemannsprisen med signaturlåten Bo jo Cie kochom som har blitt en klassiker i norsk rock. Allerede året etter var bandet oppløst, men i 1990 kom De Press sammen igjen og utgav albumet ”The Bolshov Trio”. Siden den gang har bandet, med varierende besetninger av norske og polske musikere, utgitt flere plater i både Norge og Polen. Bandets nåværende besetning har spilt sammen siden 2017 og jobber i disse dager med å ferdigstille et nytt album som utgis sommeren 2019.

 

BLOMST

Trondheimsbandet Blomst, som ble Osloband, er et garagepunkband fra Trondheim med vokalist Ida Dorthea Horpestad i spissen. De serverer dønn ærlige tekster på norsk, og tar opp temaer som kroppspress, kjærlighet, flinke piker og sorg. På selveste kvinnedagen 8.mars 2019 slapp de sitt andre album ”Blomst IL”, som byr på energiske låter som griper tak i deg fra første riff. ”I Blomst IL stilles ingen krav til talent, da sporten er selve livet og ingen er helt klar over hva som er reglene”

 

POSTGIROBYGGET

Ikoniske Postgirobygget trenger knapt nok noen introduksjon! Det blir garantert herlig festivalstemning og høy allsangfaktor når et av landets mest populære liveband entrer scenen med slagere som ”Idyll”, ”Tidløs” og ”En Solskinnsdag” under neste års festival. Bandet hadde 20-års jubileum i 2016 og har løpet av sin karriere gitt ut 9 album, solgt omtrent 600,000 fysiske eksemplarer og holdt cirka 1,000 konserter landet rundt. De har flere ganger tidligere gjestet RaumaRock og i 2020 er de endelig tilbake. Vi gleder oss!

 

JUNO

JUNO er et ungt og lovende band med utspring fra jazzlinja ved NTNU i Trondheim og en av bandets to vokalister, Malin Dahl Ødegård, er fra Åndalsnes. Siden de spilte sine første konserter i 2017 har JUNO blant annet spilt for fulle hus på tre ulike konserter under årets Trondheim Calling og har også rukket å spille på steder som Edinburgh Jazz & Blues Festival og Kongsberg Jazzfestival. Kvintetten serverer fengende og dansbare låter, inspirert av både jazz, hip hop og improvisert musikk.

 

ERLEND ROPSTAD

Erlend Ropstad er en norsk sanger og låtskriver som debuterte I 2006 med EP-en ”The Magnetic Tapes”, produsert av Øystein Greni (BigBang). I januar 2019 slapp Ropstad sitt nyeste album ”Brenn Siste Brevet”, som har høstet strålende kritikker og terningkast 6 fra blant andre Adresseavisen og Dagsavisen. Ropstad har også flere ganger blitt nominert i ulike kategorier hos Spellemannsprisen. Tekstene skrives på dialekt og musikken kan beskrives som direkte og dynamisk sørlandsrock.  

 

MARION RAVN

Allerede som 14-åring signerte Marion Ravn og venninnen Marit Larsen platekontrakt med Atlantic Records under navnet M2M og oppnådde stor suksess både i Skandinavia, USA og Asia. Duoen solgte over 2 millioner eksemplarer. I 2005 slapp Marion sitt første soloalbum og hadde sin første soloturne i 2013. Siden den gang har hun blant annet turnert i Europa med Lionel Richie og kapret rollen som Éphonie i musikalen Les Misérables på Folketeateret i Oslo. Neste år står hun altså på scenen under RaumaRock 2020!


BOKASSA

Bokassa er et selverklært ”stonerpunkband” fra Trondheim, som fusjonerer hardcore punk med stoner rock. De har sluppet flere EP-er og to kritikerroste album. Blant annet ble deres debut-plate ”Divide & Conquer” hyllet som en av 2017s beste debuter. Sommeren 2019 har de turnert i Europa som oppvarmingsband for Metallica og i desember starter de sin egen Europa-turne. August 2020 kan de sees og høres på Åndalsnes!

KJØP EARLY BIRD FESTIVALPASS HER! 

Følg med på våre nettsider og sosiale medier, da flere artister vil bli sluppet i løpet av månedene som kommer.

Se flere nyheter