Kontakt Raumarock

Lone Remmem Grøvdal
Administrasjon / marked 
Mette Furu
Backstage manager 
Dag Inge Landbakk
Daglig leder / festivalsjef / booking 
Trine Schei
Festivalkontor / Akkreditering / Frivillige 
Maria Rokstad Haugen
PR-ansvarlig 
Tom Samuelsen
Sponsorer 
Vegar Mordal
Stagemanager 
Sigurd Brevik
Styreleder 
Anders Sæbø
Teknisk / Scener / Område 
Karsten Folstad
Vakthold / sikkerhet 

Chat via Facebook

Foto: Airbournes facebook official.

Australsk hardrock til Åndalsnes

Digger du AC/DC vil du elske Airbourne

Airbourne er bandet som beviser hvilken innflytelse AC/DC har hatt i hjemlandet. Musikken er en hyllest til australske rockeband som The Angels, Billy Thorpe og Rose Tattoo, men aller mest til Australias store sønner: AC/DC. Lørdag 3. august kan du oppleve Airbourne på hovedscenen under årets RaumaRock.

Å skulle følge i de australske rockefotsporene til et band som AC/DC er ingen lett oppgave, men gjør du et søk på band som ligner AC/DC finner du Airbourne på alle listene. Bandet, som i likhet med sine store helter kommer fra Australia, har etablert seg som en favoritt blant dem som har sansen for musikktradisjonen AC/DC er det fremste eksempelet på. I år er bandet en av hovedattraksjonene i Åndalsnes,  sammen med artister som Isák, Big Bang, og Sondre Justad.  


15 år på scenen

Airbourne ble dannet av brødrene Joel og Ryan O’Keeffe i 2003. Allerede året etter vant bandet en musikkonkurranse i Melbourne og innen 2006 hadde de begynt å turnere i USA. Siden den gang har det gått slag i slag for bandet som til nå har gitt ut fem album. Siste album – Breakin’ outta Hell – ble utgitt i 2016. I mars 2019 annonserte bandet at de holder på med et nytt album. 


Inspirert av de store

I tillegg til den australske innflytelsen, er musikken til bandet inspirert av andre musikkgrupper som Thin Lizzy, Judas Priest og Motörhead. I etterkant av dødsfallet til Motörheadvokalist Lemmy Kilmister lanserte Airbourne sangen "It’s All For Rock N’ Roll" som en hyllest til musikeren. I videoen under får du en smakebit på hva du kan forvente fra bandet under RaumaRock 2019. 


I tillegg til Airbourne bør du få med deg Red Hot på Nesaksla og Isák på Trollstigen. Under kan du se hele programmet for årets festival. 

BESTILL BILLETTER:

Ungdom
3-dagerspass kr. 1.150 BESTILL NÅ
Torsdagsbillett kr. 490 BESTILL NÅ 
Dagsbillett fredag kr. 750 BESTILL NÅ
Dagsbillett lørdag kr. 750 BESTILL NÅ

Voksen
3-dagerspass kr. 1.550 BESTILL NÅ
Torsdagsbillett kr. 650 BESTILL NÅ
Dagsbillett fredag kr. 990 BESTILL NÅ
Dagsbillett lørdag kr. 990 BESTILL NÅ

Bobil/vognplass kr. 590 (torsdag-søndag) BESTILL NÅ
Vil du bo i Podtown? BESTILL NÅ 

Se flere nyheter