Kontakt Raumarock

Lone Remmem Grøvdal
Administrasjon / marked 
Mette Furu
Backstage manager 
Dag Inge Landbakk
Daglig leder / festivalsjef / booking 
Trine Schei
Festivalkontor / Akkreditering / Frivillige 
Maria Rokstad Haugen
PR-ansvarlig 
Tom Samuelsen
Sponsorer 
Vegar Mordal
Stagemanager 
Sigurd Brevik
Styreleder 
Anders Sæbø
Teknisk / Scener / Område 
Karsten Folstad
Vakthold / sikkerhet 

Chat via Facebook

Inviterer til sofakamp på Nesaksla:

Betaler kr 150.000 for gratiskonsert

Putt rockefoten i fjellskoa, ta turen opp til Nesaksla og få med deg gratiskonsert med Red Hot kl. 15 torsdag 1. august. Ta med familie, venner og alle du kjenner – hovedsponsor Sparebank1 SMN har lovet å gi RaumaRock 150.000 kr i støtte om det kommer flere enn 1.000 publikummere.

På 715 moh. kan du nyte en spektakulær snikpremiere på årets RaumaRock når romsdalsbandet Red Hot, med tidligere The Voice-vinner, Knut Marius Djupvik, i spissen, holder årets åpningskonsert på byfjellet i Åndalsnes.

Åpningskonsert badet i sol

Det finnes vel knapt noen bedre måte å sparke i gang årets RaumaRock på, enn å få med seg den tradisjonsrike åpningskonserten på Nesaksla. Når Jo Nesbø og Di Derre åpnet RaumaRock på samme fjell i 2017, tok de publikum med storm. Nærmere 5000 personer fikk med seg denne mye omtalte konserten på toppen av fjellet i perfekt sommervær.

Også i år er det meldt strålende sol og over 20 varmegrader, så husk å pakke med solkrem i sekken! Dersom over 1.000 personer går fra Åndalsnes til konserten, vil Sparebank1 SMN støtte RaumaRock med 150.000 kr. I tillegg gir de også 5.000 kr til hver av de to vinnerne av årets RaumaRock akademiet.


Belønning for innsatsen

Konserten på byfjellet Nesaksla finner sted på 715 moh. og ligger omtrent 2 timers gange i jevnt bratt stigning opp fra sentrum av Åndalsnes. På veien opp Romsdalstrappa finner man utkikkspunktet Rampestreken, som gir en imponerende utsikt – og gode selfiemuligheter – på sine 537 moh. Trappa går videre mot toppen, hvor man (i tillegg til konserten) får en flott utsikt med utsyn i alle retninger som premie for slitet.

Sammen med blant annet AirbourneBIGBANG og Sondre Justad skal Red Hot gi festivalpublikumet røffe riff omkranset av tøffe topper. Se fullstendig festivalprogram nederst.
Om Sofakampen

Vi har aldri vært mindre i bevegelse enn nå, eller tilbragt mer tid i sofaen. Sofakampen er et initiativ fra Sparebank1 SMN som utfordrer lag og foreninger i Midt-Norge til å bli med på sofakampen. Sammen skal vi stå opp for folkehelsa, og få folk opp av sofaen! Sammen gjør vi hverandre sterkere. Les mer på arrangementets Facebook-side her.


Kjøp billetter til årets rockehelg i Åndalsnes:

Ungdom
3-dagerspass kr. 1.150 BESTILL NÅ
Torsdagsbillett kr. 490 BESTILL NÅ 
Dagsbillett fredag kr. 750 BESTILL NÅ
Dagsbillett lørdag kr. 750 BESTILL NÅ

Voksen
3-dagerspass kr. 1.550 BESTILL NÅ
Torsdagsbillett kr. 650 BESTILL NÅ
Dagsbillett fredag kr. 990 BESTILL NÅ
Dagsbillett lørdag kr. 990 BESTILL NÅ

Bobil/vognplass kr. 590 (torsdag-søndag) BESTILL NÅ
Vil du bo i Podtown? BESTILL NÅ

Se flere nyheter