Kontakt Raumarock

Lone Remmem Grøvdal
Administrasjon / marked 
Mette Furu
Backstage manager 
Dag Inge Landbakk
Daglig leder / festivalsjef / booking 
Trine Schei
Festivalkontor / Akkreditering / Frivillige 
Maria Rokstad Haugen
PR-ansvarlig 
Tom Samuelsen
Sponsorer 
Vegar Mordal
Stagemanager 
Sigurd Brevik
Styreleder 
Anders Sæbø
Teknisk / Scener / Område 
Karsten Folstad
Vakthold / sikkerhet 

Chat via Facebook

Foto: LP Lorentz

Bare Egil på Nesaksla

Etter fjorårets kjempesuksess med Di Derre på Nesaksla foran nærmere 3000 mennesker fortsetter vi det som nå begynner å bli en tradisjon på RaumaRock. Torsdag 02. august blir det igjen konsert på Nesaksla, og denne gang setter vi opp 2 artister på toppen. Bare Egil, alias Egil Hegerberg og Tea Megaard skal begge holde hver sine konserter.

Bare Egil Band har holdt det gående i omtrent en mannsalder med sin særegne blanding av idioti, politisk aktivisme og lokalt forankret svada satt til en stilsprikende, men alltid fengende og i Egils egne øyne svært undervurdert musikk. Han slo gjennom med et brak i 1996 med det gullselgende debutplata “Absolutt ikke”. Med singlene “Tagging og Sko”, og evige suksesser som “Arne”, “Speider’n” og “Asfalt” solgte den raskt til gullplate og har blitt en slags moderne klassiker, som stadig rekrutterer nye fans i alle aldersgrupper.Egil Hegerberg er som va nlig også stadig aktuell som paneldeltager i Brille på TVNorge, han har i det siste markert seg som filmskuespiller i filmene “Gilberts grusomme hevn”, “Hakkebakkeskogen” og “Det norske hus“ og han er stadig aktuell med sine andre band som Thulsa Doom som faktisk spiller på årets RaumaRock fredagen og lørdag med Bare Egil og Aslags Barneshow. På Nesaksla er Bare Egil Band bare Egil med kassegitar.

Sanger, gitarist og låtskriver Tea Megaard er allerede lansert men nå er det klart at hun skal spille på Nesaksla torsdag. Tea er bare 15 år men har allerede rukket å gjøre seg bemerket utenfor fylket, – sist som pauseinnslag på NRK ‘s MGP jr. finale 2017 på Telenor Arena foran 16 000 publikummere og 1 million tv-seere. Tea’s låt ”The Fight” fikk anbefaling og meget god omtale på Urørt NRK P3. Her hjemme var det stappfullt på Havnekontoret i Kristiansund da hun solgte ut egen konsert i mars.

Se flere nyheter