Kontakt Raumarock

Lone Remmem Grøvdal
Administrasjon / marked 
Mette Furu
Backstage manager 
Dag Inge Landbakk
Daglig leder / festivalsjef / booking 
Trine Schei
Festivalkontor / Akkreditering / Frivillige 
Maria Rokstad Haugen
PR-ansvarlig 
Tom Samuelsen
Sponsorer 
Vegar Mordal
Stagemanager 
Sigurd Brevik
Styreleder 
Anders Sæbø
Teknisk / Scener / Område 
Karsten Folstad
Vakthold / sikkerhet 

Chat via Facebook

Årets program er klart

RaumaRock lanserte hele seks artister til neste års festival allerede før festivalen 2018 var ferdig – nå slipper vi endelig resten av programmet. Red Hot åpner festivalen på Nesaksla torsdag, i tillegg kommer både Sondre Justad og Hellbillies. Ogras skal tilbake – denne gang på hovedscenen, Gone Rogue kommer og det samme gjør nykommerne Tonedøv og veteranene i MOS.

RED HOT
Med 11 mann i besetningen og snart 15 års fartstid som profesjonelle musikere er Red Hot noe av et unikum i norsk musikkliv. Bandet, som har sin opprinnelse i Romsdal, har gjennom langstrakt og fokusert øvelse opparbeidet seg et solid live-rykte og stor popularitet i hjemlige kretser. Red Hot tok Åndalsnes fullstendig med storm sist gang de avsluttet RaumaRock. Denne gang blir det to konserter der de åpner festen oppe på Nesaksla med fullt band. Fredag skal de på hovedscenen. Dette blir bare helt strålende!

SONDRE JUSTAD
Da er endelig Sondre Justad klar for RaumaRock 2019. Justad ble allemannseie nesten over natta da debutsingelen kom i rotasjon på radio sommeren 2014. Siden har et stadig voksende publikum vist at den nordnorske artisten treffer og beveger. Tekstlig kjenner vi Justads stemme som fortrolig og direkte. Sondre har på få år blitt en av Norges mest spilte og største artister. Debutalbumet «Riv i hjertet» sørget for flere utsolgte turnéer, over 30 millioner streams, og nominasjoner til blant annet Spellemann og P3 Gull. Et stadig voksende publikum trakk til konsertlokalene og sørget for at flere av turnéene hans solgte ut. Med en scenepersonlighet av de sjeldne er han et meget sterkt bidrag til neste års RaumaRock line-up.

HELLBILLIES
Hellbillies headlinet RaumaRock for få år siden og kommer denne gang tilbake for å toppe torsdagen på RaumaRock 2019. Etter over 25 år på veien har Hellbillies velfortjent fått statussom et av landets aller beste live-band. Hellbillies her underholdt publikum i hver lille krok i Norge siden 1990. De har spilt over 1600 konserter og høster fortsatt fantastiske tilbakemeldinger fra kritikere og publikum. Da bandet slapp sitt nyeste album ”Søvnlaus”, var det til unison strålende mottakelse. Etter å ha overvært den første konserten på slippturnéen mente Drammens Tidendes anmelder at bandet aldri hadde vært bedre. Hellbillies har solgt rett i underkant av én million album og får stadig større fanskare. Anført av brødrene Aslag og Lars Håvard Haugen innehar bandet en energi og rutine som er få forunt. Pressebilder

OGRAS
Ogras spilte foran et absolutt tettpakket RaumaRock fra lillescenen i fjor. Umiddelbart kom hjemmepublikums krav om at er disse hører da virkelig hjemme på hovedscenen. Og vi tar publikum på ordet. Med fengende melodier og energiske rytmer, har de gang på gang vist at det alltid blir liv i publikum når Ogras lager leven. Tenk deg irsk balkanrock, ispedd en dose punk og en liten dæsj Tom Waits, så nærmer du deg. Vokalisten og låtskriveren har en kjærlighet til punkens trøkk og enkelthet. Ogras har spilt sammen i syv år, hvor de har rukket å fremføre sine heftige strofer på store festivalscener, NRK, TV2, store og små kulturhus, bittesmå klubber, bakgårder og en og annen låve.

TONEDØV
Tonedøv spilte på RaumaRocks promostand i Åndalsnes helgen før RaumaRock 2018 og vi tenkte umiddelbart at dette kan vi godt høre mer av. Tonedøv er et relativt ferskt band fra Rauma, men med voksne musikere som har spilt i en årrekke i ulike bandkonstellasjoner. Tonedøv tolker rett og slett norske og utenlandske rock/pop schlägers fra 60-70-80 og 90 tallet.

MOS
Ingen RaumaRock torsdag i teltet uten MOS. For syvende år på rad skal bandet spille på torsdagskvelden til stor glede for alle faste fans– og alltid av samme grunn; de trekker mye folk. MOS ble etablert i 1972 på Grand Hotell Bellevue, Åndalsnes. MOS, i sin lyseblå Ford Transit, kjørte rundt i en 5–års periode på Sunnmøre, Møre & Romsdal og Trøndelag, og var også revyband for Åndalsnesrevyen, hadde eget radio»show» i regi av Erling Kjølseth og ga ut «MOS» kasetten, MOS avsluttet dansebandkarrieren lørdag 15. oktober 1977 på Åndalsnes Samfunnshus, men tok opp tråden igjen over 30 år senere til glede for generasjoner.
Se flere nyheter