Kontakt Raumarock

Lone Remmem Grøvdal
Administrasjon / marked 
Mette Furu
Backstage manager 
Dag Inge Landbakk
Daglig leder / festivalsjef / booking 
Trine Schei
Festivalkontor / Akkreditering / Frivillige 
Maria Rokstad Haugen
PR-ansvarlig 
Tom Samuelsen
Sponsorer 
Vegar Mordal
Stagemanager 
Sigurd Brevik
Styreleder 
Anders Sæbø
Teknisk / Scener / Område 
Karsten Folstad
Vakthold / sikkerhet 

Chat via Facebook

Bare Egil om konserten på Nesaksla:

- Fryktelig skummelt

Egil Hegerberg gleder seg til å spille tre forskjellige konserter under årets RaumaRock. Men vurderer fallskjerm når han skal opptre på toppen av Nesaksla i Romsdalen 2. august.

Egil Hegerberg, musiker og moromann med slekt i nordmørsbygda Tingvoll, har tre ulike show under årets Raumarock: Bare Egil med bare Egil på kassegitar på toppen av Nesaksla torsdag 2. august, konsert fredag 3. august med stonerrockbandet Thulsa Doom og Bare Egil og Aslags barneshow lørdag 4. august.
Norges mektigste konsertlokale? Mange tusen mennesker fikk med seg DiDerres konsert på Nesaksla i 2017. I 2018 kan du oppleve Tea Megaard og Egil Hegerberg i fri utfoldelse. Foto: TIBE/Jens Lyngstad.
Stor stas å spille på RaumaRock
Egil Hegerberg har spilt en rekke ganger i Åndalsnes tidligere, særlig på RaumaRock med Black Debbath, Hurra Torpedo og Bare Egil Band. Egil forteller at dette alltid har vært stor stas.
 
Favoritt fra Åndalsnes
– Favorittøyeblikket fra Åndalsnes var under en konsert i 2011. Gitarsoloen til Brynjar i Ikke Bare Bare Egil Band Band ble filmet i Trollstigen før konserten, og deretter viste den på storskjerm under konserten på Kulturhuset om kvelden. Brynjar gikk av scenen tidlig i sangen og vi fulgte ham underveis i bilturen til Trollstigen hvor han blant annet var ute og tisset i veikanten, mens han hele tiden spilte gitar. Det ble tidenes episke fjelltoppsolo, som toppet seg med at to basehoppere fløy forbi på kun et par meters avstand, og filmet soloen med hjelmkameraene sine. Det var elegant, forteller Hegerberg. Du kan se Bare Egil i NRKs roadmovie-serie med samme navn. 
 
Beste minne fra Åndalsnes: Gitarsoloen i legendariske Trollstigen. Foto: TIBE/Oddgeir Visnes
Tre konserter
 Det er ingen tvil om at Egil har mange baller i luften om dagen. – Jeg gleder meg veldig til å spille tre forskjellige konserter med tre forskjellige konsepter og band under årets RaumaRock.   
  
Under festivalen skal han spille med Thulsa Doom og ha sitt eget soloshow på Nesaksla. Egil forteller at han også skal ha en herlig, provoserende barneforestilling sammen med sin gode venn Aslag.
 
På toppen av Nesaksla
På toppen av Nesaksla, som ligger 708 luftige meter over havet med utsikt mot de mektige romsdalsalpene, skal Egil holde sitt eget soloshow. Ettersom showet skal holdes på en fjelltopp, har han gjort seg noen tanker.
 
– Jeg tror det blir forferdelig skummelt. Kan se for meg at det er langt ned, så jeg bør vel spille med fallskjerm i alle tilfelles skyld, avslutter han.
 
Se flere nyheter